Palvelut

Suunnittelu

Tarjoamme täyden valikoiman suunnittelupalveluita alustavasta laitteiden ja rakenteiden kunnon arvioinnista täydelliseen suunnittelu- ja projektidokumentaation tekemiseen. Suunnittelijoillamme on yhteensä vuosikymmenien kokemus erilaisten 2D- ja 3D -suunnitteluratkaisujen tekemisestä ja niiden toteuttamisesta.

 

Projektien hallinta

Laaja kansainvälinen työkokemus ja nykyaikaiset menetelmät tuotantoprosessien organisoinnissa ja johtamisessa antavat meille mahdollisuuden ratkaista tehokkaasti monimutkaisia ongelmia. Käyttämällä sekä omia resurssejamme että vuosien aikana rakennettuja kumppaniverkostoja, pystymme johtamaan projekteja missä tahansa Suomessa ja ulkomailla.

 

Asennus

Toimitamme  täyden valikoiman asennus- ja rakennuspalveluita Suomessa ja kaikkialla Euroopassa, mukaan lukien modernisointi- ja uudisrakentaminen. Ammattitaitoisen projektiorganisaation ansiosta projektit pysyvät tiukoissakin aikatauluissa. Työmme laatu ja toimitusvarmuus ovat tuoneet tunnustusta asiakkailtamme, ja monet asiakassuhteemme jatkuvatkin jo kolmatta vuosikymmentä.

 

Asennusvalvonta

Tarjoamme käyttöönne asiantuntevat ja kielitaitoiset asennusvalvojat, joilla on laaja kokemus ulkomaan projekteista, yrityksen ulkopuolisen henkilökunnan johtamisesta sekä toimimisesta eri maiden työturvallisuus- ja muun lainsäädännön puitteissa.

 

Kunnossapito

Huolto- ja kunnossapito-ohjelman tarkoituksena on ehkäistä asiakkaiden tuotantohäiriöitä. Palvelemme asiakkaita Suomessa ja koko Euroopassa.  Haluamme, että asiakkaamme tietävät, mitä huollon aikana on tapahtunut ja miten jatkossa menetellään. Kehitämme jatkuvasti palvelun ja toimitusten menetelmiä. Vuosien aikana rakennetun toimittajaverkoston ansiosta palvelemme nopeasti ja joustavasti käyttäen maailmanlaajuisesti tunnettuja materiaalitoimittajia.